Wij maken uw werk gemakkelijker

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument, het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is. Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet, alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

25 jaar ervaring

Logimedical staat voor 25 jaar ervaring en innovatie om organisatie, efficiency en nauwkeurigheid van zorgverlening en -verleners te verbeteren. Wij streven er naar uw prestaties naar een hoger niveau te brengen door middel van innovatieve oplossingen met een positief klinisch effect.

Omdat het verlenen van Zorg niet kan wachten, investeren wij continue in de ontwikkeling van producten, innovatieve technologieën, service en ondersteuning. Zo willen wij er zeker van zijn -en blijven- dat wij uw logische partner zijn voor producten waarmee u de Zorg verbetert.

Logimedical biedt een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve service mogelijkheden om de toenemende rol van IT in de Zorg te optimaliseren. Met langere batterijduur en eenvoudig onderhoud verbeteren onze producten de ervaring van de gebruiker en ondersteunen we een betere klinische manier van werken.

Meer weten? Neem eenvoudig contact met ons op door op de onderstaande button te klikken! Wij gaan graag het gesprek met u aan. Samen maken we de zorg beter.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Medicijnwagens

Medicijnwagens Het gebruik van innovatieve medicijnwagens ondersteunt de zorgverleners in het dagelijks werk binnen de [...]

Referenties

Zij die voor gingen

Veiligheid

Streven naar het hoogste niveau

Gelukkig gaat het in de meeste gevallen gewoon goed! Toch mag de aandacht, vaak vanwege de enorme werkdruk, als het gaat om de veiligheid rondom het toedienen van medicijnen, niet verslappen. Het blijft tenslotte mensenwerk. Logimedical streeft er naar alle noodzakelijke handelingen rondom de toediening van medicijnen, zo beveiligd mogelijk te maken, zonder daarbij de praktijk uit het oog te verliezen.

Efficiency

Optimaal in resultaat

Steeds meer mensen hebben zorg nodig terwijl er steeds minder mensen zijn om deze zorg te verlenen! De werkdruk in de Zorg is enorm. De kans op menselijk fouten is daardoor erg groot. Logimedical streeft er naar all processen rondom de toediening van medicijnen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Minder tijdverlies en veel minder administratie. Meer tijd voor echte Zorg!

Vrijblijvend advies

Gemakkelijk in te plannen

Elke situatie is anders! Wat voor de ene organisatie werkt, past niet in elke andere. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn kijken wij graag samen met u naar uw situatie nu en uw eisen en wensen voor de toekomst. Meestal geeft het uitwisselen van kennis, gebaseerd op onze expertise en ervaring, al een beter inzicht. Als dan blijkt dat we niets voor u kunnen betekenen, zijn we even goede vrienden. Neem contact op voor een afspraak met één van onze specialisten.