Hoe ver is jouw organisatie?

Toets medicatieveiligheid

De werkdruk in de zorg wordt steeds hoger. Dit komt omdat er steeds minder mensen kiezen om in de zorg te werken, terwijl er steeds meer mensen zijn die zorg nodig hebben. Ondanks de werkdruk mogen er geen fouten worden gemaakt rondom het toedienen van medicijnen. Wij van Logimedical streven ernaar om de noodzakelijke handelingen rondom het toedienen van medicijnen zo veilig en efficiënt mogelijk te maken. Om na te kijken wat de status van de medicatieveiligheid binnen uw organisatie is, hebben wij een toets medicatieveiligheid opgezet.

Bent u benieuwd naar de status van medicatieveiligheid binnen uw organisatie? Doe dan de test.

Toets medicatieveiligheid door Logimedical

Logimedical staat voor 25 jaar ervaring en innovatie om organisatie, efficiëntie en nauwkeurigheid van zorgverlening- en verleners te verbeteren. Wij streven ernaar om uw prestaties naar een hoger niveau te brengen door middel van innovatieve oplossingen met een positief klinisch effect. Door de diverse producten die wij verkopen, hopen we samen met u de medicatieveiligheid in de zorg te verhogen.

Kom achter de status van de medicatieveiligheid binnen uw organisatie door de online test. Via onze online test, bestaand uit 10 vragen, komt u precies te weten waar verbeterpunten liggen. Hierover ontvangt u van ons tips, waarmee u direct aan de slag kunt om de medicatieveiligheid binnen uw organisatie te verhogen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze producten? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen! Onze medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van adviezen rondom de medicatieveiligheid binnen uw organisatie. Ook is het mogelijk om direct een afspraak in te plannen voor een demo.

Toets medicatieveiligheid