Computerwagen

Een computerwagen aanschaffen? Bij Logimedical zit je goed! Als inkoop IT. afdelingsmanager of hoofd verpleegkundige ben je op zoek naar de juiste partner voor betrouwbare verrijdbare computerwagens. Op Logimedical kun je rekenen! Goed om te benoemen is dat de COW Computers geheel aan te passen zijn naar de wensen op de werkvloer. Meer of minder lades? Geen probleem.  Ook kan de computer wagen bij jou op de afdeling als demo gebruikt worden.

Vraag gratis meer informatie aan!

Computerwagen

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dit namelijk al via de telefoon. Maar soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk voor u verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Online ICT wagenbeheer

Op afstand jouw wagenpark beheren? Dankzij het slimme cloud systeem dat op de computerwagens van Logimedical is geïntegreerd houd je jouw wagenpark geheel up-to-date. Het voordeel hiervan is dat je altijd de foutgevoeligheid zo laag mogelijk houdt. Onderhoud, management en updates op afstand. Het systeem dat hier voor verantwoordelijk is, is het N-Sight management systeem. Bespaar direct op beheer en administratie! Vraag meer informatie aan bij onze collega’s. Wist je dat er een gehele integratie kan plaatsvinden tussen het huidige ziekenhuis of verpleegsysteem?

Cassette systeem

Een COW Computerwagen die geheel is aan te passen naar jouw wens. Zoals eerder benoemd is dit mogelijk met onze verrijdbare wagens! Flexibiliteit en veiligheid zijn kenmerken die goed passen bij onze wagens. Een voorbeeld is dat wij de COW’s kunnen voorzien van een slotsysteem. Houd ongenodigde gasten buiten! Een dubbel slot nodig? Geen probleem. Daarnaast is beveiligingsbeheer op afstaand ook mogelijk. Wil je graag nog meer voordelen ontdekken? Vraag direct de computer wagen op proef op jouw afdeling!

Vrijblijvend informatie aanvragen

Zoals hierboven benoemd laten we de wagen graag aan je zien door middel van een demonstratie. Liever gelijk een prijs aanvragen? Of wil je gratis meer informatie ontvangen? Laat je gegevens achter via ons onderstaande contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Volg ons ook op LinkedIn! Blijf op de hoogte van onze nieuwste leveringen. Tot snel!